Buitenschilderwerk

De verschillende en steeds extremer wordende weersomstandigheden spelen een niet te onderschatte rol in de aantasting van het buitenschilderwerk. Hoge temperaturen in de zomer,  afgewisseld door heftige onweer en regenbuien met harde wind en mogelijk hagel. Daarnaast de toename van het aantal uren dat de zon schijnt waardoor UV straling het buitenschilderwerk nog meer aantast.

Vakkundig en regelmatig onderhoud van het buitenschilderwerk is daarom erg belangrijk omdat vergaande slijtage en aantasting van aanwezige verfsysteem en ondergrond wordt voorkomen. De keuze van het juiste verfsysteem, verfmateriaal en een opbouw van de lagen verf zijn hierbij erg belangrijk en bepalen uiteindelijk het eindresultaat en de kwaliteit.

Samenvattend zijn de belangrijkste redenen om de buitenkant te laten schilderen:

  • Optimale bescherming van uw woning.
  • Het uiterlijk en uitstraling van uw woning geeft een verzorgde indruk.
  • Kostenbesparing, door het voorkomen van toekomstige problemen.

De aanpak en uitvoering:
De werkzaamheden worden in 4 stappen uitgevoerd, zodat u inzicht krijgt in onze aanpak en uitwerking.

Wanneer u een afspraak wilt maken kan dat en gaat als volgt:
Nadat u contact heeft gemaakt kom ik vrijblijvend langs om uw wensen en eisen te bespreken en u advies te geven zodat er een duidelijk en goed onderbouwde offerte kan worden gemaakt. Daarna heeft u ruim de tijd om te reageren. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, wordt er met u een afspraak ingepland om de details en de planning van de uit te voeren werkzaamheden verder te bespreken. Hierdoor kunt u nog aangeven of er wijzigingen of aanvullingen nodig zijn.

Volg Schildersbedrijf Hobra:

Uitgelichte projecten 
Hieronder een aantal voorbeelden van de meest recente werkzaamheden.

Project 1: Vrijstaande woning

Project 2: Vrijstaande woning

Project 3: Woning, schilderen van de gemetselde buitenmuren.